Víc než jen maso
Naše maso dodáváme do provozů, kterým záleží na kvalitě a původu suroviny stejně jako nám. Spolupráce s restauracemi, bistry, krámky či food trucky je komplexní a velmi propojená.
Pro každý podnik dokážeme uzpůsobit zrání, maso rozbouráme podle požadavku, domlouváme se na druhu masa i v závislosti na ročním období a dostupnosti. Navíc necháváme nakouknout i pod naši pokličku. Kuchaře restaurací, kam maso dodáváme, bereme k nám do provozu. Je důležité, aby kuchař věděl, s jakou surovinou nakládá, aby pochopil, jak zvíře roste, je krmeno i poraženo. Chceme, aby rozuměl vlastnostem určitých svalů, zákonitostem zrání masa a od toho se odvíjí vhodné kulinářské zpracování.
Zaujal vás náš přístup? Napište nám o další informace, ceník nebo vzorky na ochutnání.

Martin Klouda
Jednatel
+420 606 740 151

Zuzana Kloudová
Obchodní zástupkyně
+420 602 100 443

Kristína Benešová
Obchodní zástupkyně
+420 602 149 043
Místa, kde to s naším masem umí:
Būcheck
“Sme spokojní. Sme prvým zákazníkom spoločnosti Maso Klouda a od začiatku až doteraz si vážime kvalitu a zákaznícky servis.”
Peter Szamuhel, majitel
(Fotografie: Adriana Kocourová)
Masology
“Kromě přátelství je pro mě Maso Klouda ztělesněním řeznické firmy budoucnosti. Martin, Zuzka a lidé kolem Maso Klouda se nebojí změn a inovací, dělají svou práci srdcem, s nadšením a pracovitostí a hlavně jsou zaměřeni na lokální české chovatele. Výsledkem tohoto mixu je (nejen) špičkové hovězí vyzrálé maso a spousta chutných výrobků, ale také kvalitní služby a servis.”
Aleš Peterka, majitel
Coolňa Bistro
“Martin a Zuzanka Kloudovi nás oslovili začiatkom roka 2017 a „grilujeme“ to s nimi teda už 5. rok. Sme po celú dobu nadmieru spokojní.
Páči sa nám ich rodinný a ústretový prístup. S čerstvým a vyzretým mäsom sa nám dobre pracuje, oceňujeme i sezónnu ponuku, balené údeniny a deli.
Sme radi i za ich aktivitu na soc. sietiach čim je mäso, jeho pôvod a druh spracovania pre zákazníkov priznanejší a ľahko dohľadateľný.”
Jaroslav Brečka, majitel
The Eatery Bistro
“Martinovo maso nejenom používáme u nás, ale momentálně je možné si u nás i zakoupit vybrané steakové kousky. S Martinem pracujeme rádi, protože maso je vždy v super kvalitě a hlavně je to člověk co tím žije, což je stejný přístup jako máme my k restauraci.”
Pavel Býček, spolumajitel a šéfkuchař
Sia Restaurant
“Martin Klouda mě přesvědčil, že je zbytečné kupovat kvalitní, vyzrálé steakové maso v zahraničí.”
Jiří Štift, šéfkuchař
Little Saigon
“Chtěli jsme jídla dělat z kvalitních surovin. Naše menu je pak třeba dražší než jsou lidé zvyklý z asijských bister, ale na chuti je to opravdu znát. Bun Bo Nam Bo z hovězího od Maso Klouda je prostě dokonalost.”
David Mochaň, majitel