KLOUDA

S dotazem se na nás můžete obrátit na mail či telefon.

 

Martin Klouda
: 

martin.klouda@maso-klouda.cz
+420 606 740 151

 

Zuzana Madronová
: 

zuzana.madronova@maso-klouda.cz
+420 602 100 443‬

nahoru
Image Alt

Spolupráce

  /  Spolupráce

Víc než jen maso

Naše maso dodáváme do provozů, kterým záleží na kvalitě a původu suroviny stejně jako nám. Spolupráce s restauracemi, bistry, krámky či food trucky je komplexní a velmi propojená.

Pro každý podnik dokážeme uzpůsobit zrání, maso rozbouráme podle požadavku, domlouváme se na druhu masa i v závislosti na ročním období a dostupnosti. Navíc necháváme nakouknout i pod naši pokličku. Kuchaře restaurací, kam maso dodáváme, bereme k nám do provozu. Je důležité, aby kuchař věděl, s jakou surovinou nakládá, aby pochopil, jak zvíře roste, je krmeno i poraženo. Chceme, aby rozuměl vlastnostem určitých svalů, zákonitostem zrání masa a od toho se odvíjí vhodné kulinářské zpracování.

Zaujal vás náš přístup? Napište nám o další informace, ceník nebo vzorky na ochutnání.

Martin Klouda

Jednatel

+420 606 740 151

Zuzana Kloudová

Obchodní zástupkyně

+420 602 100 443‬

Jiří Zajíček

Obchodní zástupce pro Moravu a Slovensko

+420 774 807 323

Místa, kde to s naším masem umí:

m í s t o , k d e t o s n a š í m m a s e m u m í

Būcheck

“Sme spokojní. Sme prvým zákazníkom spoločnosti Maso Klouda a od začiatku až doteraz si vážime kvalitu a zákaznícky servis.”

Peter Szamuhel, majitel

(Fotografie: Adriana Kocourová)

m í s t o , k d e t o s n a š í m m a s e m u m í

Masology

“Kromě přátelství je pro mě Maso Klouda ztělesněním řeznické firmy budoucnosti. Martin, Zuzka a lidé kolem Maso Klouda se nebojí změn a inovací, dělají svou práci srdcem, s nadšením a pracovitostí a hlavně jsou zaměřeni na lokální české chovatele. Výsledkem tohoto mixu je (nejen) špičkové hovězí vyzrálé maso a spousta chutných výrobků, ale také kvalitní služby a servis.”

Aleš Peterka, majitel

m í s t o , k d e t o s n a š í m m a s e m u m í

Coolňa Bistro

“Martin a Zuzanka Kloudovi nás oslovili začiatkom roka 2017 a „grilujeme“ to s nimi teda už 5. rok. Sme po celú dobu nadmieru spokojní.
Páči sa nám ich rodinný a ústretový prístup. S čerstvým a vyzretým mäsom sa nám dobre pracuje, oceňujeme i sezónnu ponuku, balené údeniny a deli.
Sme radi i za ich aktivitu na soc. sietiach čim je mäso, jeho pôvod a druh spracovania pre zákazníkov priznanejší a ľahko dohľadateľný.”

Jaroslav Brečka, majitel

m í s t o , k d e t o s n a š í m m a s e m u m í

The Eatery Bistro

“Martinovo maso nejenom používáme u nás, ale momentálně je možné si u nás i zakoupit vybrané steakové kousky. S Martinem pracujeme rádi, protože maso je vždy v super kvalitě a hlavně je to člověk co tím žije, což je stejný přístup jako máme my k restauraci.”

Pavel Býček, spolumajitel a šéfkuchař

m í s t o , k d e t o s n a š í m m a s e m u m í

Sia Restaurant

“Martin Klouda mě přesvědčil, že je zbytečné kupovat kvalitní, vyzrálé steakové maso v zahraničí.”

Jiří Štift, šéfkuchař

m í s t o , k d e t o s n a š í m m a s e m u m í

Little Saigon

“Chtěli jsme jídla dělat z kvalitních surovin. Naše menu je pak třeba dražší než jsou lidé zvyklý z asijských bister, ale na chuti je to opravdu znát. Bun Bo Nam Bo z hovězího od Maso Klouda je prostě dokonalost.”

David Mochaň, majitel